Vakspecialist

Wat 123RUIT.nl bijzonder maakt

Ondernemend

We zijn lokaal gewortelde ondernemers. Kennen onze klanten en spreken hun taal.  Gedreven voor onze eigen zaak, echte doorzetters. We zijn samen één keten, maar zonder keurslijf en met ruimte voor ieders eigenheid. We zijn origineel en initiatiefrijk. Doen het anders als dat beter is en komen met inventieve oplossingen.

Altijd een stap extra

Nee is voor ons geen optie. We zetten graag alles op alles om het probleem van onze klant op te lossen. Dat vinden we als vakmensen met liefde voor ons werk ook echt leuk om te doen. We denken actief mee met u als klant. En zijn graag pro-actief en attent.

Toekomstgericht

We zijn gericht op de lange termijn, liever relatiegericht dan transactiegericht. Duurzaamheid is voor ons vanzelfsprekend. Niet alleen qua energie en milieu. Maar onze ondernemers geven hun bedrijf graag door aan een volgende generatie. We zijn verbonden met elkaar en met onze klanten. Houden rekening met al hun wensen en belangen. Daarbij blijven we altijd persoonlijk en houden oog voor de menselijke maat.

Vertrouwd

We zijn een solide organisatie. Betrouwbaar, zorgvuldig en nauwkeurig. We zijn eerlijk en transparant in alles wat we doen. Afspraak is afspraak. Daar kunt u van op aan!

Vakspecialist

Al onze autoruitspecialisten zijn uitstekend opgeleid in ons eigen opleidingsprogramma. Vakmensen voor alles op wielen. Dus ook voor campers, transport en klassiekers. Volledig thuis in het kalibreren van rijhulp (ADAS) systemen. Uw veiligheid staat voor ons voorop. We gaan zelfs verder dan de branchenorm voor autoruitherstel.

Vijf sterren. Dat is gewoon goed.
Bij 123RUIT.nl komt u met één ster en krijg u er in kwaliteit vijf voor terug. Kijk maar naar de reviews die wij ontvangen. Nee is geen optie, we zetten graag alles op alles om uw probleem op te lossen. Natuurlijk zijn we daar trots op. Maar we gaan daardoor niet naast onze werkschoenen lopen. De beste kwaliteit leveren is voor onze ruitspecialisten de normaalste zaak van de wereld. Het zijn vakmensen met een gezamenlijke passie voor techniek en veiligheid. Daarom zijn al onze vakmensen uitstekend opgeleid en weten ze hoe ze de moderne rijhulp systemen (ADAS) moeten kalibreren. Zodat de auto weer net zo veilig is als voor de ruitschade. Voor onszelf leggen we de lat al hoog. Maar onze kwaliteit waarborgen we ook door ons lidmaatschap van brancheorganisaties zoals de BOVAG.


 

 

 

 

 

Ook voor campers, oldtimers, trucks en tractors
Het zijn niet alleen autoruiten die wij dagelijks repareren, vervangen of kalibreren.  
Bij 123RUIT.nl gaan we geen enkele ruituitdaging uit de weg. Of het nu een dakruit van een integraalcamper is. Een zijruitje van een snelle klassieker. Of de voorruit van een vrachtwagen of bouwmachine. Kortom, voor alles op wielen! Maak een afspraak en we helpen u graag verder.  Afspraak maken
 

Buitenland
Meld ruitschade in het buitenland via tel. +31 88 18 50 500
Met onze onafhankelijke ruitspecialisten zijn we in heel Nederland actief. Maar ook als u buiten Nederland ruitschade krijgt, laten we u niet in de kou staan. Wij zijn aangesloten bij Automotive Glass Experts® (AGE). Dit is een samenwerkingsverband van toonaangevende autoglasspecialisten in Europa en daarbuiten. Ruitschade op vakantie

AGE is actief op 2000 locaties in 22 verschillende landen. Via onze lokale collega’s in die landen, helpen wij u graag verder. Heeft u ruitschade in het buitenland, bel dan ons callcenter in Nederland via tel. +31 88 18 50 500.

 

 

U meldt uw schade … en dan?
U meldt uw ruitschade via deze site of u belt 088 – 18 50 500. Via onze centrale komt u dan snel in contact met een 123RUIT-specialist bij u in de buurt. Afhankelijk van wat u wilt of van wat er mogelijk is, repareren of vervangen wij de ruit bij u op locatie of in onze werkplaats. Is uw auto uitgerust met camera’s of andere rijhulpsystemen, dan gaan we kalibreren. Wat is kalibreren 
Dat kan alleen in onze werkplaats. Als het slecht weer is, zitten we trouwens ook liever droog.

Heeft u een sterretje in uw ruit? Het repareren duurt gemiddeld een halfuurtje. Tijd genoeg dus voor een lekkere kop koffie. Moet uw voorruit vervangen worden, dan duurt het gemiddeld anderhalf tot twee uur. Da’s genoeg tijd voor 3 bakjes koffie.


Goed en groen
Bij 123RUIT.nl werken we uitsluitend met de beste materialen. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen van erkende en gecertificeerde leveranciers die ook voor autofabrikanten produceren. Bovendien hebben al onze ruitspecialisten het Groen Gedaan certificaat van de Stichting Duurzaam Repareren. Zo weet u dat elke reparatie bij ons op een milieuvriendelijke manier wordt uitgevoerd.

onze klanten

wij repareren ruitschades O.A. VOOR