wie is

123RUIT.nl

Het bestuur: Stefan Clijnk, Wilma Dijkema, Henk Veldman 

123RUIT.nl
In 2013 zochten acht onafhankelijke autoruitspecialisten de samenwerking met elkaar op. Dit aantal is nu uitgegroeid tot meer dan 50 ondernemers, die samen een landelijk dekkend netwerk vormen. Niet zomaar een netwerk, maar het grootste netwerk van onafhankelijke autoruitherstellers in Nederland.

Toekomstgerichte ondernemers
De ruitspecialisten van 123RUIT.nl waren al vakmensen voordat ze zich bij ons aansloten. Sommigen al meer dan 25 jaar. Echte ondernemers. Met oog voor de toekomst en echte relatie met hun klanten. Dat is ook de kracht van ons netwerk. Onze leden doen waar ze goed in zijn, zonder hun (lokale) identiteit te verliezen. 123RUIT.nl is geen onderdeel van een grote keten. 123RUIT.nl, dat is gewoon de hardwerkende ondernemer bij u in de buurt.

Altijd een stapje extra
Als echte vakspecialisten voor alles op wielen denken we actief mee met de klant. door onze passie voor ons vak en onze klanten zetten we graag een stap extra om problemen op te lossen. Zodat we elke klant weer tevreden op weg helpen.
Nee is geen optie!

Stichting SZA
123RUIT.nl is de merknaam van Stichting Samenwerkende Zelfstandige Autoruitspecialisten (SZA). 123RUIT.nl is opgericht om zonder winstoogmerk de aangesloten autoruitspecialisten te ondersteunen bij hun ondernemerschap.

Bestuur

Wilma Dijkema

W.Dijkema@123RUIT.nl

Stefan Clijnk

S.Clijnk@123RUIT.nl

Henk Veldman

H.Veldman@123RUIT.nl

Sales

Gerben Marsman

G.Marsman@123RUIT.nl

Frans van Berkel

F.vanBerkel@123RUIT.nl

Administratie

Janneke Driessens

J.Driessens@123RUIT.nl

Klantadviseurs

Desiree Megens

D.Megens@123RUIT.nl

Catinca Barbier

C.Barbier@123RUIT.nl

Amber Megens

A.Megens@123RUIT.nl

Lindsay van Happen

L.vanHappen@123RUIT.nl

Petra van der Donk

P.vanderDonk@123RUIT.nl

Projecten

Hans Joosten

H.Joosten@123RUIT.nl

Ines Scheibenbauer

I.Scheibenbauer@123RUIT.nl

Linda de Laat

L.deLaat@123RUIT.nl