daarom

123RUIT.nl

123RUIT.nl is hét adres voor alle autoruitschade!

Kwaliteit
123RUIT.nl bundelt de krachten van individuele autoruitspecialisten. Met ruim 50 deelnemende specialisten en hun mobiele service is er altijd een ervaren autoruitspecialist bij u in de buurt.
Dagelijks repareren en vervangen deelnemende specialisten meer dan 601 ruiten. Ervaring gegarandeerd.
Door onze strenge interne eisen en het lidmaatschap aan brancheorganisaties FOCWA en BOVAG waarborgen wij ons specialisme.


 

 

 

Dé Specialist
123RUIT.nl is de enige organisatie in Nederland die alles op het gebied van ruitschade kan herstellen.
Van de grootste integraalcamper tot oldtimer en van Tesla tot loader.

 

Europees netwerk
Als partner van AutoMotiveGlass Europe kunnen wij u op 1.600 locaties in 20 Europese landen helpen bij autoruitschade.
Ruitschade op vakantie

Ruit identificatie
De eerste keer goed, dat is ons uitgangspunt. Onze specialisten maken gebruik van software die op basis van uw kenteken de juiste ruit met de juiste uitvoeringsspecificaties selecteert. Voor u de zekerheid dat de juiste ruit gemonteerd wordt en u hoeft niet vooraf naar de vestiging om uw ruit te laten beoordelen.

Heldere klantreis
Na het melden van uw schade, telefonisch of via de website komt u direct in contact met de juiste vestiging. Afhankelijk van de mogelijkheden en de (weers-)omstandigheden vindt de reparatie of vervanging bij u thuis, op het werk of op de vestiging plaats.

Terwijl u geniet van een kop koffie wordt de ruit vaak al in een half uurtje gerepareerd. Vervanging van de voorruit neemt ongeveer anderhalf tot twee uur in beslag. De ruit wordt aan de hand van uw kenteken besteld in het centrale magazijn van onze OES-leveranciers, zij leveren deze de volgende nacht. In een aantal gevallen is levering op dezelfde dag ook mogelijk.

Wij zetten Klantenvertellen in om beoordelingen te verzamelen en te publiceren. Voor meer klanten ervaringen   Klanten ervaringen

Leveranciers
Kwaliteit wordt mede bepaald door de gebruikte materialen. De deelnemende specialisten werken uitsluitend met producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen van erkende en gecertificeerde leveranciers die ook voor de autofabrikanten produceren.

Duurzaam
Deelnemende specialisten zijn allen gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en hebben het Groen Gedaan certificaat. Dit initiatief van verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, ANWB en de overheid garandeert dat reparatie en/of herstel op een milieuvriendelijke manier wordt uitgevoerd.

ADAS Alliantie
De ADAS Alliantie is een samenwerking van diverse organisaties als RDW, TNO en VOC. Doelstelling is het verhogen van het veilig gebruik van ADAS.
Door het groot aantal ruitvervangingen die de deelnemende specialisten van 123RUIT.nl uitvoeren is er veel technische kennis aanwezig waardoor 123RUIT.nl helpt de doelstelling van de ADAS Alliantie te realiseren.

 

LANDELIJKE DEKKING

123RUIT.nl is het enige netwerk van autoruitspecialisten in Nederland dat landelijke dekking geeft op het gebied van alle ruitschade.

ERVAREN ONDERNEMERS

123RUIT.nl  is een merknaam van stichting SZA. Het bestuur daarvan bestaat uit ervaren ondernemers uit de branche.

VAKMANSCHAP

Wij geloven dat individueel vakmanschap en specialisme essentieel zijn voor succesvol lokaal ondernemerschap en goede leefbaarheid.