15-04-2021

123RUIT.NL BREIDT UIT IN STADSKANAAL

De vereniging van onafhankelijke ruitherstelbedrijven 123Ruit.nl breidt per 1 augustus zijn netwerk uit met een vestiging in Stadskanaal. Het gaat om de ruithersteltak van CareRepairs, een bedrijf dat in 2009 werd opgericht en is gespecialiseerd in het herstel van autoschades en stoffering.

Tunnis Datema, bedrijfsleider CareRepairs: “Met een team van zes ervaren monteurs werken we dagelijks met veel plezier aan schadeherstel en stoffering van diverse soorten motorvoertuigen. Het repareren van autoruitschade past perfect in ons dienstenpakket. Daarom hebben we onlangs de beslissing genomen een ruitschadeherstelbedrijf over te nemen, waarmee we in één klap de expertise in huis hebben. Intern gaan we tevens een aantal monteurs verder opleiden”, aldus Tunnis.

“Als onderdeel van 123Ruit.nl kunnen we direct voor diverse opdrachtgevers zoals lease- en verzekeringsmaatschappijen werken. Hiernaast beschikken de deelnemers van 123Ruit.nl over enorme ervaring en we hebben al gemerkt dat ze deze graag delen. Voor ons dus een mooie gelegenheid om een vliegende start te maken met professioneel autoruitschadeherstel.”

123Ruit.nl blijft ondanks de coronapandemie groeien in zowel omzet als klanten. Bij deze ontwikkelingen hoort ook uitbreiding van het netwerk. Voorzitter Stefan Clijnk verwacht dan ook dit jaar nog een aantal nieuwe deelnemers te mogen verwelkomen. In totaal telt het netwerk nu 41 vestigingen.
INFO OVER HET BERICHT
GEPUBLICEERD IN
https://aftersalesmagazine.nl/123ruit-nl-breidt-uit-in-stadskanaal
DATUM PUBLICATIE
15-04-2021
NAAM AUTEUR
Ines Scheibenbauer
PUBLICATIE DELEN
REAGEER OP DIT BERICHT