23-11-2020

EUROMASTER GUNT RUITHERSTEL AAN 123RUIT.NL

Euromaster heeft met 123Ruit.nl een contract gesloten voor ruitherstel van het eigen wagenpark.

Het gaat daarbij uitdrukkelijk om de eigen servicevoertuigen van Euromaster, niet om ruitherstel voor de klanten van Euromaster, licht Stefan Clijnk, voorzitter van 123Ruit.nl toe.

Namens Euromaster laat Raymond Caro weten: “Met 123Ruit.nl hebben we een uitstekende partner gevonden om al ons ruitschadeherstel bij onder te brengen. 123Ruit.nl combineert een complete dienstverlening met een heldere aanpak en aantrekkelijke tarieven. Dit geeft ons het volste vertrouwen in een succesvolle samenwerking.”

De onafhankelijke ruitspecialisten die zich bij 123Ruit.nl hebben aangesloten bieden alle soorten ruitherstel, ook aan bestelbussen en vrachtwagens. Het wagenpark van Euromaster omvat onder meer mobiele servicebussen, waarvan er begin 2019 nog 57 nieuwe zijn aangeschaft.

In 2017 startte Euromaster zelf met ruitherstel, naast onderhoud en reparatie, maar onlangs besloot de keten te stoppen met alle onderhoud en reparatie. Euromaster richt zich nu volledig op zijn corebusiness: bandenservice, uitlijnen en aircoservice.
INFO OVER HET BERICHT
GEPUBLICEERD IN
https://aftersalesmagazine.nl/euromaster-gunt-ruitherstel-aan-123ruit-nl
DATUM PUBLICATIE
23-11-2020
NAAM AUTEUR
Ines Scheibenbauer
PUBLICATIE DELEN
REAGEER OP DIT BERICHT