Indien noodzakelijk

VERVANGING

Wanneer vervanging noodzakelijk is, dan zijn wij uw specialist.

Heeft u een grote barst in uw voorruit of is de zijruit of achterruit beschadigd? Is de beschadiging van de voorruit groter dan een 2 Euro munt? Dat is vervelend, want dan moet de ruit vervangen worden.
Grote ruitschades kunnen uw zicht belemmeren en dan is de veiligheid tijdens het autorijden niet optimaal. Bovendien is de kans groot dat uw auto niet door de APK komt als de scheur zich in het gezichtsveld bevindt.

Een autoruit repareren of vervangen wordt steeds complexer. Moderne auto’s beschikken tegenwoordig over moderne technieken, zoals rijhulpsystemen (ADAS).
Het opnieuw afstellen noemt men kalibreren. Dat kalibreren is nodig om ervoor te zorgen dat alle rijhulpsystemen weer goed werken.
Zie Kalibreren.
Tevens hebben auto’s steeds vaker een gescheiden verwarmingssysteem in de ruit en hebben  doorlopende voorruiten, zoals een panoramadak of schuifdak.

 

Verzekerd of niet?

Bent u verzekerd voor ruitschade en moet de ruit worden vervangen, dan kennen diverse verzekeringsmaatschappijen verschillende voorwaarden. In de meeste gevallen betaalt u een eigen risico. Door de afspraken die 123RUIT.nl heeft met deze maatschappijen , kunnen wij er vaak voor zorgen dat het eigen risico gehalveerd wordt.
Bent u niet verzekerd voor ruitschade dan hangen de kosten onder meer af van uw merk en type auto. Tevens is van belang of de autoruit voorzien is van extra’s zoals verwarming en camera’s. Wij geven u graag een offerte op maat. Daarvoor ontvangen wij graag het kenteken van uw auto via info@123RUIT.nl.

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoonnummer 088-1850 500. Ons callcenter neemt dan contact op met de vestiging bij u in de buurt om u zo goed mogelijk te helpen.

Maak een afspraak