wij werken met

Klantenvertellen

123RUIT.nl verzamelt de beoordelingen van klanten via Klantenvertellen.
Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt Klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van Klantenvertellen. Dit is de specialist en marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingen.
Onze klanten krijgen hierdoor een goed beeld van onze dienstverlening en de vestiging krijgen inzicht in wat de klant vindt van de gedane arbeid.

quotes

Eenmaal dat de schadeformulier van de leasmaatschappij bij 123ruit.nl is aangekomen, was ik snel telefonisch benaderd om mijn opgegeven beschikbaarheid te bespreken om mijn ruit te laten vervangen. Het kon de volgende dag al, dus dat was echt top! De locatie werk via Google Maps met mij gedeeld en eenmaal aangekomen hadden de medewerkers me goed ontvangen. Ik bleef wachten op de reparatie en kreeg de ruimte om nog wat aan mijn eigen werk te kunnen doen mbv wifi. Een warme kop thee en gezellig praatje zat er ook in.

Nico, Amsterdam

Besloot te wachten en te werken terwijl er een nieuwe ruit in mijn auto werd gezet. Ik moest 20 minuten rijden om bij het bedrijf te komen maar het was het zeker waard! Goede service, persoonlijk en eerlijk! Zou er volgende keer zeker weer terug gaan. Alle voordelen van iemand die met heel veel passie auto’s repareert.

Marieke, Utrecht

Heel wat maanden geleden een schade aan een ruit in mijn zelfbouwcamper gekregen. Tal van bedrijven af geweest maar niemand die het kon maken. Uiteindelijk via via hier terecht gekomen en wat een prettige ervaring! Een super strak resultaat dus vanaf nu met schade naar 123Ruit.nl.

Michel, ROTTERDAM

Ontzettend aardig persoon en super goede service! Vragen worden geduldig en met alle aandacht beantwoord. Aan het einde van een zware werkdag mijn auto opgehaald en ik ben met een grote glimlach naar buiten gegaan. Dank jullie wel!

Henriette, Vlaardingen

Vriendelijke en duidelijke uitleg. Hij kwam meteen naar mijn bedrijf voor een noodruit. En dat op 1 januari! Andere schadebedrijven waren gesloten.

Ruud, Zaandam

Dienstverlening door een echte vakman! Communicatie netwerk goed op orde. Keurige afhandeling ter plekke door een vakman Kritisch op zijn eigen proces. Prima gevoel aan overgehouden En geen ster meer in de voorruit

Raymond, Cuijk