Veiligheid staat voorop

KALIBREREN

De ervaren kalibratiespecialisten van 123RUIT.nl

Bij 123RUIT.nl zijn we goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. Zo zijn voorruiten steeds vaker uitgerust met moderne rijhulpsystemen die het rijden voor jou aangenamer en veiliger te maken. Deze rijhulpsystemen zoals sensoren en camera’s zijn beter bekend als ADAS. Dat staat voor Advanced Driver Assistance System.

Heb jij ook één of meerdere rijhulpsystemen aan boord en moet je voorruit vervangen worden? Dan moeten wij die systemen opnieuw afstellen. We noemen dat kalibreren. Onze ruitspecialisten zijn ook ervaren kalibratiespecialisten. Met behulp van moderne apparatuur stellen ze de systemen in jouw auto vakkundig af, zodat jij er ook na ruitschade weer volledig op kunt vertrouwen. Dat is een zekerheid die je bij 123RUIT.nl hebt. Veiligheid staat voor ons voorop.

Maak een afspraak

 

 

Aangesloten bij de ADAS Alliantie

123RUIT.nl is aangesloten bij de ADAS Alliantie. Dit is een samenwerking van o.a. RDW, TNO en VOC. Zij hebben als doel om het veilig gebruik van Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) te verhogen. Ook wij leveren daar met onze technische kennis een bijdrage aan.