28-07-2021

123RUIT.nl sluit nieuwe vestiging aan in Waddinxveen

123RUIT.nl sluit de 43e vestiging aan met AGN Autoglas in Waddinxveen. Mark de Waard, eigenaar van AGN Autoglas; “Als eigen ondernemer net dat stapje extra doen voor de klant, dat is mijn motivatie. Ik heb ruim 5 jaar ervaring als autoruitspecialist en sinds Januari 2021 ben ik mijn eigen zaak gestart. Door de samenwerking met 123RUIT.nl kan ik ook veel leaserijders en verzekerden helpen en kan ik met mijn collega’s overleggen.:

“Versterken zonder beperken is ons credo ten aanzien van ons netwerk. Pure vakmensen die hun vak verstaan. Met 123RUIT – AGN Autoglas hebben we een samenwerking met een ervaren specialist die het bovendien aandurft om in een moeilijke tijd voor zichzelf te beginnen. Dat getuigt van visie en lef”, aldus Clijnk, voorzitter van 123RUIT.nl.

123RUIT.nl bouwt gestaag haar netwerk uit. “Met de toename van het aantal klanten ontstaat ook ruimte voor meer vestigingen. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en we verwachten aan het eind van het jaar in totaal 48 vestigingen aangesloten te hebben”, besluit Clijnk.
INFO OVER HET BERICHT
DATUM PUBLICATIE
28-07-2021
NAAM AUTEUR
Ines Scheibenbauer
PUBLICATIE DELEN
REAGEER OP DIT BERICHT