15-04-2021

DIREKT AUTOGLAS OPENT VESTIGING IN TILBURG

Direkt Autoglas heeft naast de vestiging in Nieuwkuijk een tweede vestiging geopend, in Tilburg.

Direkt Autoglas is sinds 1991 een bekende naam in de omgeving van Den Bosch. Eigenaar Rob Falier over de uitbreiding naar het westen: “Ons werkgebied is behoorlijk uitgebreid. De nieuwe ontwikkelingen zoals kalibreren na ruitvervanging vragen om nieuwe oplossingen. We kunnen niet meer volstaan met alleen mobiele service en een vestiging in de regio Den Bosch. Met onze tweede vestiging in Tilburg zitten we dichter bij onze klanten en kunnen we kalibratie direct uitvoeren.”

De keuze voor Tilburg is bovendien gedaan, omdat de nieuwe vestiging vlakbij het hoofdkantoor van Tesla staat. Direkt Autoglas heeft inmiddels ruime ervaring opgebouwd in het herstellen en vervangen van Tesla-autoruiten. Mede vanwege de toename van het aantal Tesla’s in het straatbeeld is de locatie Tilburg hierom bewust gekozen.

Stefan Clijnk, voorzitter van 123Ruit.nl, is blij met de recente uitbreiding van Direkt Autoglas: “De groei van 123Ruit.nl brengt nieuwe keuzes voor onze deelnemers met zich mee, bijvoorbeeld het aannemen van personeel of het openen van een tweede vestiging. We zijn bijzonder blij dat Direkt Autoglas een extra herstellocatie heeft geopend waarmee onze ruitschadeherstelservice in dit rayon perfect is geborgd. Het laat zien dat onze deelnemers vertrouwen hebben in de toekomst van 123Ruit.nl.”
INFO OVER HET BERICHT
GEPUBLICEERD IN
https://aftersalesmagazine.nl/direkt-autoglas-opent-vestiging-in-tilburg
DATUM PUBLICATIE
15-04-2021
NAAM AUTEUR
Ines Scheibenbauer
PUBLICATIE DELEN
REAGEER OP DIT BERICHT